Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spróbuj a sam się przekonasz :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Piersi pokroić w drobną kostkę. Pieczarki z cebulą (posiekane) usmażyć na łyżce masła.Ostudzić i dodać do surowego mięsa, doprawić (polecam przyprawę do kurczaka bądź Vegetą)
Dodać jajka, mąkę, żółty ser. Całość dobrze wymieszać. Nakładać łyżką (jak placki ziemniaczane) na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z obu stron.