Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spróbuj a sam się przekonasz :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1966
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1966
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Składniki
Piersi pokroić w drobną kostkę. Pieczarki z cebulą (posiekane) usmażyć na łyżce masła.Ostudzić i dodać do surowego mięsa, doprawić (polecam przyprawę do kurczaka bądź Vegetą)
Dodać jajka, mąkę, żółty ser. Całość dobrze wymieszać. Nakładać łyżką (jak placki ziemniaczane) na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z obu stron.