Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8273
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2845
Polecam.
Odsłon: 1494
Polecam.
Odsłon: 440
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8273
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2845
Polecam.
Odsłon: 1494
Polecam.
Odsłon: 440
Składniki
Ziemniaki ugotować, zmielić. dodać masło, mleko, jajka i ser- zmiksować. W rondelku usmażyć pokrojoną cebulę i por, dodać pokrojone pieczarki i smażyć dalsze kilka minut. Usmażone pieczarki dodać do ziemniaków, dobrze wymieszać. Przyprawić, ostudzić. Formować kotlety. Smażyć z obu stron na złoty kolor.