Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1109
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1075
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2127
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1109
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1075
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2127
Składniki
Ziemniaki ugotować, zmielić. dodać masło, mleko, jajka i ser- zmiksować. W rondelku usmażyć pokrojoną cebulę i por, dodać pokrojone pieczarki i smażyć dalsze kilka minut. Usmażone pieczarki dodać do ziemniaków, dobrze wymieszać. Przyprawić, ostudzić. Formować kotlety. Smażyć z obu stron na złoty kolor.