Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8175
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8175
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Składniki
Ziemniaki ugotować, zmielić. dodać masło, mleko, jajka i ser- zmiksować. W rondelku usmażyć pokrojoną cebulę i por, dodać pokrojone pieczarki i smażyć dalsze kilka minut. Usmażone pieczarki dodać do ziemniaków, dobrze wymieszać. Przyprawić, ostudzić. Formować kotlety. Smażyć z obu stron na złoty kolor.