Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 108
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 108
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4332
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2611
Składniki
Ziemniaki ugotować, zmielić. dodać masło, mleko, jajka i ser- zmiksować. W rondelku usmażyć pokrojoną cebulę i por, dodać pokrojone pieczarki i smażyć dalsze kilka minut. Usmażone pieczarki dodać do ziemniaków, dobrze wymieszać. Przyprawić, ostudzić. Formować kotlety. Smażyć z obu stron na złoty kolor.