Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krakersy jajeczne z wędzoną rybą"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8316
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 465
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8316
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 465
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz ze skorupek. Posiekaj. Łososia (może być inna wędzona ryba) pokrój w drobną kostkę. Koperek umyj, osusz i posiekaj.
Do miski włóż jajka, łososia i koperek. Dodaj majonez, przypraw do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj. Pastą posmaruj krakersy. Udekoruj cząstkami cytryny, rybą i koperkiem.
Przepis przysłała Jadwiga Piekut z Żyrardowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie