Do góry

Dania główne Przepis na:

Krakersy jajeczne z wędzoną rybą

Krakersy jajeczne z wędzoną rybą

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19075

Dodano:

Odsłon: 2

Przepis wart wypróbowania: "Krakersy jajeczne z wędzoną rybą"

Składniki

  • opakowanie krakersów
  • 10 dag wędzonego łososia
  • 3 jajka
  • 4 łyżki majonezu
  • pół pęczka koperku
  • cząstki cytryny i kawałki łososia do dekoracji
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Krakersy jajeczne z wędzoną rybą

Przygotowanie

  1. Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz ze skorupek. Posiekaj. Łososia (może być inna wędzona ryba) pokrój w drobną kostkę. Koperek umyj, osusz i posiekaj.

  2. Do miski włóż jajka, łososia i koperek. Dodaj majonez, przypraw do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj. Pastą posmaruj krakersy. Udekoruj cząstkami cytryny, rybą i koperkiem.

  3. Przepis przysłała Jadwiga Piekut z Żyrardowa.

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń