Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kręciołki z cebulą z grilla"
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 68
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 600
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2023
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 68
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 600
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2023
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
Mięso umyj, pokrój w cienkie paski. Patyczki do szaszłyków mocz przez 30 minut w zimnej wodzie. na marynatę wymieszaj, dodaj trzy przeciśnięte ząbki czosnku. Marynatą natrzyj mięso, odstaw.
Na przygotowane patyczki do szaszłyków nabijaj skręcone w dłoniach paski mięsa i dymkę. Patyczki układaj na ruszcie, piecz około 20 minut przekręcając co chwilę.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień