Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kręciołki z cebulą z grilla"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Składniki
Mięso umyj, pokrój w cienkie paski. Patyczki do szaszłyków mocz przez 30 minut w zimnej wodzie. na marynatę wymieszaj, dodaj trzy przeciśnięte ząbki czosnku. Marynatą natrzyj mięso, odstaw.
Na przygotowane patyczki do szaszłyków nabijaj skręcone w dłoniach paski mięsa i dymkę. Patyczki układaj na ruszcie, piecz około 20 minut przekręcając co chwilę.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień