Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25850
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2925
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1375
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25850
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2925
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1375
Składniki
Przygotowujemy ciasto do naleśników i smażymy je.
Gotujemy parówki
Usmażone naleśniki smarujemy od środka ketchupem,kładziemy ugotowaną wcześniej parówkę i posypujemy startym serem.
Zwijamy naleśnik i obtaczamy go w jajku i bułce tartej.Smażymy.Ja ostatnio podałam je z sosem czosnkowym TZAZIKI i barszczykiem czerwonym,pychotka!!