Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 744
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 322
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 731
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 744
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 36
Składniki
Przygotowujemy ciasto do naleśników i smażymy je.
Gotujemy parówki
Usmażone naleśniki smarujemy od środka ketchupem,kładziemy ugotowaną wcześniej parówkę i posypujemy startym serem.
Zwijamy naleśnik i obtaczamy go w jajku i bułce tartej.Smażymy.Ja ostatnio podałam je z sosem czosnkowym TZAZIKI i barszczykiem czerwonym,pychotka!!