Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ser,szczypior, mogą być podawane z barszczem czerwonym
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 801
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 33
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 801
Składniki
mąke, jajka,olej,mleko ,sół,pieprz wymieszać
z połowy powstałej masy usmażyć cienkie naleśniki reszte zostawić
szczypior pokroić drobno,ser zetrzeć na tartce na drobnych oczkach,wymieszać oba składniki
na usmażone naleśniki włożyć wymieszany ser ze szczypiorem i zwiną
optoczyć krokiety w pozostałej części ciasta naleśnikowego i usmażyć na patelni