Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,delikatne miesko z grzybkami
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2490
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 92
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 175
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 742
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2490
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 92
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 175
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 742
Składniki
Krolika nacieramy sola,pieprzem i vegeta,przekladamy do glebokiej brytfanny i dodajemy maslo.Pieczemy na malym ogniu ok 1h czesto podlewajac.
W osobnym garnku gotujemy bulion z cebula,czosnkiem oraz grzybami.Dodajemy smietanke.
Gdy krolik juz zmieknie.zalewamy go bulionem ze smietana i wszystkimi skladnikami.Gotujemy jeszcze przez chwile.
Krolika podajemy z pieczywem lub mlodymi kartofelkami z wody.Smacznego