Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,delikatne miesko z grzybkami
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1572
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1984
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1807
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1572
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1984
Składniki
Krolika nacieramy sola,pieprzem i vegeta,przekladamy do glebokiej brytfanny i dodajemy maslo.Pieczemy na malym ogniu ok 1h czesto podlewajac.
W osobnym garnku gotujemy bulion z cebula,czosnkiem oraz grzybami.Dodajemy smietanke.
Gdy krolik juz zmieknie.zalewamy go bulionem ze smietana i wszystkimi skladnikami.Gotujemy jeszcze przez chwile.
Krolika podajemy z pieczywem lub mlodymi kartofelkami z wody.Smacznego