Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,delikatne miesko z grzybkami
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 416
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1794
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 358
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 416
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1794
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 358
Składniki
Krolika nacieramy sola,pieprzem i vegeta,przekladamy do glebokiej brytfanny i dodajemy maslo.Pieczemy na malym ogniu ok 1h czesto podlewajac.
W osobnym garnku gotujemy bulion z cebula,czosnkiem oraz grzybami.Dodajemy smietanke.
Gdy krolik juz zmieknie.zalewamy go bulionem ze smietana i wszystkimi skladnikami.Gotujemy jeszcze przez chwile.
Krolika podajemy z pieczywem lub mlodymi kartofelkami z wody.Smacznego