Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krucha tarta z kurkami i porem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1619
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1387
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1424
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1619
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1387
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1424
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1476
Składniki
Ze wszystkich składników zagnieć ciasto i wstaw na 30 minut do lodówki, a następnie wyłóż formę do tarty o średnicy 24 cm i piecz 15 minut w 200oC.
Por pokrój w półplasterki i zeszklij na oleju. Dodaj kurki i podsmażaj, aż wyparuje woda. Przestudź, wbij jajko (możesz także dodać białko pozostałe przy robieniu ciasta). Posyp solidnie pieprzem i posól.
Na przestudzonym cieście rozłóż farsz, posyp tymiankiem i wstaw do piekarnika. Zwiększ temperaturę do 200oC i piecz jeszcze 10 minut.Źródło: Takie jest życie