Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste a dzieci uwielbiają małe porcje mięsa
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 336
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1265
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13412
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 336
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1206
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1265
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13412
Składniki
piers z kurczaka pokroić na 1-cnetymetrowe paski w poprzek pojedyńczej piersi, w misce wymieszać sok z przyprawami (sól, pieprz, oregano, curry) włozyc kurczaczki na 2 godziny i wstawic do lodówki
roztrzepac jajko w głębokim talerzu, wymieszać bułke tartą z mąką kukurydzianą i wsypac do drugiego talerza, maczać w jajku potem w bułce i wrzucać na rogrzany olej i smażyć na złoty kolor
wyjmujemy na ręcznik papierowy aby odsączyc z tłuszczu, podajemy z sosoami, np. czosnkowy, pomidorowy lub słodko kwaśny