Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kuchnia indyjska,pikantne ,proste w wykonaniu
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1155
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1155
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
posiekac papryczki chili lub pokroic w plasterki ,obrac pomidory ze skórki i pokroic w kostkę,
na patelni typu wok podsmażyc ziarna sezamu,następnie dodac pastę czosnkową i papryczki chili,dodac pomidory
pokroic drobniutko imbir i dodac do pozostałych składników w woku
pokroic kurczaka na 12 części i dodac do pozostałych składników w wok-u,smażyc wszystko razem 25 minut,doprawic garam masala i solą oraz papryka słodką
podawac z ryżem lub pieczywem