Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kuchnia indyjska,pikantne ,proste w wykonaniu
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9566
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9566
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20834
Składniki
posiekac papryczki chili lub pokroic w plasterki ,obrac pomidory ze skórki i pokroic w kostkę,
na patelni typu wok podsmażyc ziarna sezamu,następnie dodac pastę czosnkową i papryczki chili,dodac pomidory
pokroic drobniutko imbir i dodac do pozostałych składników w woku
pokroic kurczaka na 12 części i dodac do pozostałych składników w wok-u,smażyc wszystko razem 25 minut,doprawic garam masala i solą oraz papryka słodką
podawac z ryżem lub pieczywem