Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 336
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 336
Składniki
Kurczaka umyć, także w środku. Napełnić owocami w środku. Mogą to być poćwiartkowane jabłka Spiąć wykałaczkami.
Na dno naczynia żaroodpornego wysypać kilogram soli. Na to położyć kurczaka i do piekarnika. Pieczemy tyle ile waży kurczak. Jeżeli waży 2 kg to 2 godziny.