Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 720
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 84
Polecam.
Odsłon: 628
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 368
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 167
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5142
...ale pyszny.
Odsłon: 720
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 84
Polecam.
Odsłon: 628
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 368
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 167
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5142
Składniki
Kurczaka (poporcjowanego) lub udka umyć, wysuszyć papierowym ręcznikiem. Następnie obsmażyc na patelni. Cebulę pokroić w półtalarki. Część cebuli wyłożyć na dno brytfanki, następnie ułożyć kurczaka i resztę cebuli. Na wierzch wycisnąć przez praskę czosnek. Masło pokroić na kawałki i ułożyc na cebuli. Vegetę rozpuścić w 3/4 szklanki wody i wlać do mięsa. Całość dusić pod przykryciem na małym ogniu około 1 godziny.