Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawy smak i szybkość podania:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8530
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1246
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10204
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 701
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8530
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1246
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10204
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 701
Składniki
piersi kroimy wzdłuż, tworząc w nich niewielkie kieszonki
wnętrze kieszonki smarujemy odrobiną startego imbiru, kładziemy do środka plasterek szynki i na to plasterek sera
zamykamy kieszonkę, pierś z zewnątrz polewamy olejem, solimy, pieprzymy i posypujemy chili
na pierś z kurzczaka kładziemy pokrojony w plasterki czosnek. Całą pierś zawijamy w folię do pieczenia.
pieczemy w 180 stopniach przez około 20 minut.
podajemy z frytkami z pieca lub kuskusem. Smacznego:)