Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawy smak i szybkość podania:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2652
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2920
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2652
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2920
Składniki
piersi kroimy wzdłuż, tworząc w nich niewielkie kieszonki
wnętrze kieszonki smarujemy odrobiną startego imbiru, kładziemy do środka plasterek szynki i na to plasterek sera
zamykamy kieszonkę, pierś z zewnątrz polewamy olejem, solimy, pieprzymy i posypujemy chili
na pierś z kurzczaka kładziemy pokrojony w plasterki czosnek. Całą pierś zawijamy w folię do pieczenia.
pieczemy w 180 stopniach przez około 20 minut.
podajemy z frytkami z pieca lub kuskusem. Smacznego:)