Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawy smak i szybkość podania:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3742
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1286
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3742
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1286
Składniki
piersi kroimy wzdłuż, tworząc w nich niewielkie kieszonki
wnętrze kieszonki smarujemy odrobiną startego imbiru, kładziemy do środka plasterek szynki i na to plasterek sera
zamykamy kieszonkę, pierś z zewnątrz polewamy olejem, solimy, pieprzymy i posypujemy chili
na pierś z kurzczaka kładziemy pokrojony w plasterki czosnek. Całą pierś zawijamy w folię do pieczenia.
pieczemy w 180 stopniach przez około 20 minut.
podajemy z frytkami z pieca lub kuskusem. Smacznego:)