Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kurczak z tymiankiem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1460
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1637
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1460
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1637
Składniki
Pałki z kurczaka umyj. Ułóż na tacce do grillowania. Ustaw na ruszcie. Sos sojowy wymieszaj z sokiem z cytryny, sokiem wyciśniętym z pomarańczy, olejem, cukrem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Pałki kilkakrotnie smaruj tą glazurą i obracaj. Obłóż tymiankiem.
Zrób dip. Paprykę zawiń w folię aluminiową i upiecz na grillu. Obierz ją ze skórki. Zblenduj z oliwą i czosnkiem. Dopraw solą i białym pieprzem.Źródło: Takie jest życie