Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 471
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3923
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1356
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 471
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3923
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1356
Składniki
W 100 ml mleka rozpuść drożdże i cukier. Dodaj kilka łyżek mąki, wymieszaj i odstaw na 30 min.
Rozczyn połącz z resztą mąki, mleka i soli, wymieszaj. Pozostaw na pół godz.
Z ciasta uformuj 4 placki. Odstaw na kwadrans, po czym usmaż na głębokim oleju.
Z 3 łyżek oliwy, ząbka czosnku i 3 łyżek wody zrób sos. Posmaruj nim placki, posyp startym serem, polej keczupem.Źródło: Kurier TV