Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3573
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 396
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3573
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 396
Składniki
30 min • Porcja 330 kcal • Przepis na 4 porcje
Warzywa myję, kroję w grubą kostkę, tak samo kiełbasę, a pora w półkrążki. W rondlu rozgrzewam trzy łyżki oleju, wrzucam kiełbasę por i dymkę, duszę 5 minut pod przykryciem.
Dodaję paprykę i cukinię, duszę kolejne 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Na koniec dodaję pomidory, doprawiam do smaku solą pieprzem, czubrycą i kucharkiem.
Duszę jeszcze 5 minut. Zestawiam z ognia, podaję gorące danie z bagietką pszenną, posypane posiekaną natką pietruszki.
Łukasz Skiba z Łabędziowa.Źródło: Kobieta i życie