Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla zapracowanych,ten sam wyśmienity smak,troszkę inna forma...
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Kapuste drobno szatkujemy,lekko solimy i odstawiamy aż zmięknie.Gotujemy ryż na pół twardo.Cebule kroimy w kostkę,podsmażamy,wrzucamy mięso mielone i smażymy aż zmięknie.Do odciśniętej kapusty wrzucamy ryż i mięso,wszystko mieszamy,przyprawiamy do smaku.Farsz włożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego i włożyć do piekarnika aż się zrumieni.Nabierać łyżką porcje i polać sosem,najlepiej pieczarkowym lub pomidorowym.Smacznego!