Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla zapracowanych,ten sam wyśmienity smak,troszkę inna forma...
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Kapuste drobno szatkujemy,lekko solimy i odstawiamy aż zmięknie.Gotujemy ryż na pół twardo.Cebule kroimy w kostkę,podsmażamy,wrzucamy mięso mielone i smażymy aż zmięknie.Do odciśniętej kapusty wrzucamy ryż i mięso,wszystko mieszamy,przyprawiamy do smaku.Farsz włożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego i włożyć do piekarnika aż się zrumieni.Nabierać łyżką porcje i polać sosem,najlepiej pieczarkowym lub pomidorowym.Smacznego!