Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łódeczki z farszem"
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 397
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7889
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13421
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 397
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7889
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13421
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Składniki
Połącz drożdże, cukier, 2 łyżki mąki i wodę, odstaw na kwadrans. Później zagnieć ciasto i odstaw je w ciepłe miejsce na 30 minut.
Pomidory, oscypki i cebulę pokrój w kostkę. Zeszklij i smaż z kaszanką ok.10 minut. Wymieszaj z innymi składnikami.
Ciasto zagnieć, rozwałkuj, uformuj łódeczki. Do każdej nałóż farsz, piecz 7-10 minut w temperaturze 220°C.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień