Do góry

Dania główne Przepis na:

Łopatka wieprzowa

Łopatka wieprzowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 159

Dodano:

Odsłon: 6712

Łopatka wieprzowa w ziołach z cebulę.

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Łopatkę myjemy i kroimy w spore kawałki, a następnie obsmażamy na patelni. Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki.

  2. Łopatkę i cebulę wkładamy do naczynia żaroodpornego, posypujemy bazylią, kminkiem i oregano oraz doprawiamy solą i pieprzem. Podlewamy dwoma szklankami wody i pieczemy ok. godziny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń