Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łopatka wieprzowa w ziołach z cebulę.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1105
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 443
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1105
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 443
Składniki
Łopatkę myjemy i kroimy w spore kawałki, a następnie obsmażamy na patelni. Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki.
Łopatkę i cebulę wkładamy do naczynia żaroodpornego, posypujemy bazylią, kminkiem i oregano oraz doprawiamy solą i pieprzem. Podlewamy dwoma szklankami wody i pieczemy ok. godziny.