Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łopatka wieprzowa w ziołach z cebulę.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 192
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20165
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 192
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20165
Składniki
Łopatkę myjemy i kroimy w spore kawałki, a następnie obsmażamy na patelni. Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki.
Łopatkę i cebulę wkładamy do naczynia żaroodpornego, posypujemy bazylią, kminkiem i oregano oraz doprawiamy solą i pieprzem. Podlewamy dwoma szklankami wody i pieczemy ok. godziny.