Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Łopatka z pieczarkami"
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 57
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 24
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 40
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 244
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 57
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 24
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 40
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 244
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 349
Składniki
Mięso opłucz, osusz, rozetnij na duży płat. Posyp go solą i pieprzem. Czosnek przeciśnij przez praskę, połącz z olejem. Posmaruj mięso.
Pieczarki oczyść, pokrój na małe kawałki. Smaż je na maśle ok. 5 minut. Farsz przypraw solą i pieprzem i rozłóż na mięsie. Zwiń.
Na roladzie ułóż gałązki ziół. Obwiąż całość nitką. Piecz ok. 90 minut w temp. 200°C. Podawaj np. z duszoną kapustą.
godz. i 45 min; Porcja: 820 kcal; Cena porcji; ok. 4,50 złŹródło: Naj