Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dość łatwe, każdy da radę
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 163
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 3126
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2401
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 163
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 3126
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2401
Składniki
łososia pokroić na 4 porcjeobsmażyć delikatnie na maśle i odstawić, pieczarki pokroić w paseczki, cebule również i podsmażyć na oliwie tak aby odparował płyn, mocno posolić i dać dużo pieprzu, mozarrellę pokroić lub rozerwać na mniejsze kawałki.
ciasto francuskie rozwinąć i pokroić na 4, na każdy kawałek ciasta położyć kawałek łososia, na to pieczarki i kawałeczki mozarelli, ciasto zawinąć i koniecznie naciąć na wierzchu. ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować roztrzepanym jajkiem i włożyć do nagrzanego piekarnika (termoobieg 180 stopni), piec aż ciasto się ładnie wyzłoci.