Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, smaczne, rozplywa sie w ustach
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Łososia umyc,osuszyc delikatnie osolic i natrzec bialym pieprzem
Na patelni rozgrzać maslo ,smazyc łososia ok 3 do 4 min z kazdej strony
Kiedy losos juz dojdzie dolozyc migdaly lekko uprazyc,dodac miod ,zwracajac uwage aby miod sie nie spalil gdyz bedzie gorzki ok 0,5 min na bardzo malym ogniu
Smacznego