Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, smaczne, rozplywa sie w ustach
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19253
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1689
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232127
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19253
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1689
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232127
Składniki
Łososia umyc,osuszyc delikatnie osolic i natrzec bialym pieprzem
Na patelni rozgrzać maslo ,smazyc łososia ok 3 do 4 min z kazdej strony
Kiedy losos juz dojdzie dolozyc migdaly lekko uprazyc,dodac miod ,zwracajac uwage aby miod sie nie spalil gdyz bedzie gorzki ok 0,5 min na bardzo malym ogniu
Smacznego