Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Składniki
Mieso pokroic na kawalki wzdluz zeber, oproszyc sola i obsmazyc na polowie tluszczu. Podlac niewielka iloscia wody i dusic do miekkosci, dodajac pokrojona na kawalki kielbase. Cebule obrac, pokroic w kostke, lekko zarumienic na pozostalym tluszczu, dodac make i przygotowac zlota zasmazke. Rozprawic smietana, polaczyc z miesem i zagotowac.Posypac natka pietruszki.