Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZEBERKA W SOSIE SMIETANOWYM
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser...
Odsłon: 37
Surówka to idealny dodatek do dań obiadowych czy grilla. Potrawa ta jest takż...
Odsłon: 104
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser...
Odsłon: 37
Surówka to idealny dodatek do dań obiadowych czy grilla. Potrawa ta jest takż...
Odsłon: 104
Składniki
Mieso pokroic na kawalki wzdluz zeber, oproszyc sola i obsmazyc na polowie tluszczu. Podlac niewielka iloscia wody i dusic do miekkosci, dodajac pokrojona na kawalki kielbase. Cebule obrac, pokroic w kostke, lekko zarumienic na pozostalym tluszczu, dodac make i przygotowac zlota zasmazke. Rozprawic smietana, polaczyc z miesem i zagotowac.Posypac natka pietruszki.