Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy zdarzyło się Wam, że niespodziewanie wpadają znajomi, a lodówka pusta? No, właśnie...
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10862
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13168
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4910
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10862
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13168
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4910
Składniki
Pomidory umyj i pokrój w kostkę, cebulę w talarki. W rondlu zagrzej oliwę i podsmaż cebulę z wyciśniętym czosnkiem.
Do cebulki dodaj pomidory i gotuj. Można poddusić. Gdy pomidory zrobią się miękkie, dodaj rozgnieciony pieprz, szczyptę soli, chili i zioła w takiej ilości,jakiej lubisz.
W międzyczasie ugotuj makaron. Po ugotowaniu przelej go oliwą i posyp ziołami, dzięki czemu będzie bardzo aromatyczny.
Końcówka: są dwie szkoły, jedna miesza sos z makaronem, druga wykłada makaron na talerz i polewa go sosem. Ja mieszam.
Szybko i tanio:)
Smacznego!