Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki makaron z warzywami idealny zarówno na danie główne jak i na kolację.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3491
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 335
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1694
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3491
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 335
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1694
Składniki
1. Ugotuj makaron ryżowy według instrukcji na opakowaniu. 2. Marchewkę i paprykę pokrój w słupki. 3. Warzywa podduś na patelni aż będą miękkie 4. Makaron wymieszaj z warzywami dopraw mieloną papryką i solą. Dodaj pokrojone w kostkę tofu (naturalne lub wędzone). 5. Gotowe danie przełóż na talerz, posyp czarnuszką, dodaj natkę pietruszki. 6. Skrop danie oliwą.