Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na szybko i niedrogo ale można na bogato
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 33
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2275
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 33
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2275
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 165
Składniki
Posiekaną pokrojoną ceblę i paluszki surimi podsmarzyć na rozgrzanej olivie.Ugotować makaron(drobne muszelki lub kokardki),odcedzony dodać na patelnie(wlać trochę wody z gotowania makaronu-zrobi się fajny sos),dołozyć kostkę rosołową.Wszystko razem jeszcze poddusić.I zostało tylko się zajadać.Do koloru mażna posypać drobno posiekaną natką lub koprem.
Cebule i paluszki można zamarynować w sosie teriyaki ok 2-3 godzin i nie dodawać kostki rosołowej.
Dla wzbobacenia smaku mozna dodać krewetki.
Czasem dodaje śmietane a czasem też szpinak.