Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na szybko i niedrogo ale można na bogato
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1822
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2036
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1822
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2036
Składniki
Posiekaną pokrojoną ceblę i paluszki surimi podsmarzyć na rozgrzanej olivie.Ugotować makaron(drobne muszelki lub kokardki),odcedzony dodać na patelnie(wlać trochę wody z gotowania makaronu-zrobi się fajny sos),dołozyć kostkę rosołową.Wszystko razem jeszcze poddusić.I zostało tylko się zajadać.Do koloru mażna posypać drobno posiekaną natką lub koprem.
Cebule i paluszki można zamarynować w sosie teriyaki ok 2-3 godzin i nie dodawać kostki rosołowej.
Dla wzbobacenia smaku mozna dodać krewetki.
Czasem dodaje śmietane a czasem też szpinak.