Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko , zdrowo , tanio
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
nastaw wode na makaron. w tym czasie na gleboka patelnie wlej ok 2 lyzek oliwy , lekko podsmaz zgnieciony zabek czosnku i dodaj czastki kalafiora (brokula) dolac ok 1/4 szkl wody , posolic ,posypac pikantna papryczka i przykryc pokrywka (czosnek usunac). Wrzuc makaron do osolonej wody.
Ugotowany, odcedzony makaron przeloz do patelni i wymieszaj z kalafiorem . smacznego ! ( nigdy nie przelewa sie makaronu zimna woda -wyjatek jesli bedzie podawany na zimno!)