Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19337
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13075
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1729
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232193
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19337
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13075
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1729
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232193
Składniki
1. Do posolonej i gotującej się wody włóż 100g makaronu ryżowego 2. Na oliwie usmaż mięso z ulubionymi przyprawami 3. Po ugotowaniu makaronu odsącz go i wrzuć na patelnie do gotowego mięsa i wymieszaj (przejdzie smak na makaro) 4. Wyłóż na talerz i ciesz się pyszną szamką