Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 505
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 505
Składniki
1. Do posolonej i gotującej się wody włóż 100g makaronu ryżowego 2. Na oliwie usmaż mięso z ulubionymi przyprawami 3. Po ugotowaniu makaronu odsącz go i wrzuć na patelnie do gotowego mięsa i wymieszaj (przejdzie smak na makaro) 4. Wyłóż na talerz i ciesz się pyszną szamką