Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5118
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 189
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5118
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 189
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie,odcedzić.Umyte i obrane pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na maśle.Makaron przełożyć do garnka,postawić na małym ogniu,dodać pokrojone w talarki parówki,podsmażone pieczarki,posolić,popieprzyć do smaku,wlać rozmącone jajka.Dokładnie wymieszać.Danie jest gotowe,gdy jajka się zetną.Całość posypać posiekaną natką pietruszki i udekorować ćwiartkami pomidorów sparzonych i obranych ze skóry.S m a c z n e g o !