Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 284
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3069
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 284
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3069
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie,odcedzić.Umyte i obrane pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na maśle.Makaron przełożyć do garnka,postawić na małym ogniu,dodać pokrojone w talarki parówki,podsmażone pieczarki,posolić,popieprzyć do smaku,wlać rozmącone jajka.Dokładnie wymieszać.Danie jest gotowe,gdy jajka się zetną.Całość posypać posiekaną natką pietruszki i udekorować ćwiartkami pomidorów sparzonych i obranych ze skóry.S m a c z n e g o !