Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1552
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1412
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 298
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1552
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1412
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 298
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie,odcedzić.Umyte i obrane pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na maśle.Makaron przełożyć do garnka,postawić na małym ogniu,dodać pokrojone w talarki parówki,podsmażone pieczarki,posolić,popieprzyć do smaku,wlać rozmącone jajka.Dokładnie wymieszać.Danie jest gotowe,gdy jajka się zetną.Całość posypać posiekaną natką pietruszki i udekorować ćwiartkami pomidorów sparzonych i obranych ze skóry.S m a c z n e g o !