Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 27
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 19
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 25
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 38
Pychota. Polecam.
Odsłon: 275
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 27
Pełna smaku i bogata w składniki zupa tajska. Sezonowe polskie warzywa wczesn...
Odsłon: 19
Talerz kukurydziany ozdobiony sałatą, pomidorami, cebulką oraz natką to smako...
Odsłon: 25
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 38
Pychota. Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie,odcedzić.Umyte i obrane pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na maśle.Makaron przełożyć do garnka,postawić na małym ogniu,dodać pokrojone w talarki parówki,podsmażone pieczarki,posolić,popieprzyć do smaku,wlać rozmącone jajka.Dokładnie wymieszać.Danie jest gotowe,gdy jajka się zetną.Całość posypać posiekaną natką pietruszki i udekorować ćwiartkami pomidorów sparzonych i obranych ze skóry.S m a c z n e g o !