Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3591
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3591
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 858
Składniki
Cebule obrac i pokroic w drobna kostke.Wedline i pieczarki rowniez drobno pokroic.
Wrzucic wedline z pieczarkami na patelnie i podsmazyc,nastepnie dodac cebule.Smazyc do zlotego koloru.
Gdy wszystko jest juz usmazone dodajemy tunczyka i losoia z zalewa na patelnie i smazymy.Dodac vegete i oregano.Smazyc na wielkim ogniu ciagle mieszajac ok.10min
Przzykrecic plomien.Dodac powoli smietane,maslo i wymieszac.
Ugotowany makaron odcedzic i przelozyc na talerz.Na makaron podac rybe i posypac parmezanem.Mozna dodac swieza posiekana natke pietruszki.
Smacznego:))