Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1948
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5792
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5790
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1948
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5792
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5790
Składniki
Cebule obrac i pokroic w drobna kostke.Wedline i pieczarki rowniez drobno pokroic.
Wrzucic wedline z pieczarkami na patelnie i podsmazyc,nastepnie dodac cebule.Smazyc do zlotego koloru.
Gdy wszystko jest juz usmazone dodajemy tunczyka i losoia z zalewa na patelnie i smazymy.Dodac vegete i oregano.Smazyc na wielkim ogniu ciagle mieszajac ok.10min
Przzykrecic plomien.Dodac powoli smietane,maslo i wymieszac.
Ugotowany makaron odcedzic i przelozyc na talerz.Na makaron podac rybe i posypac parmezanem.Mozna dodac swieza posiekana natke pietruszki.
Smacznego:))