Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7621
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 224
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2540
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 540
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7621
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 224
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2540
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 540
Składniki
Cebule obrac i pokroic w drobna kostke.Wedline i pieczarki rowniez drobno pokroic.
Wrzucic wedline z pieczarkami na patelnie i podsmazyc,nastepnie dodac cebule.Smazyc do zlotego koloru.
Gdy wszystko jest juz usmazone dodajemy tunczyka i losoia z zalewa na patelnie i smazymy.Dodac vegete i oregano.Smazyc na wielkim ogniu ciagle mieszajac ok.10min
Przzykrecic plomien.Dodac powoli smietane,maslo i wymieszac.
Ugotowany makaron odcedzic i przelozyc na talerz.Na makaron podac rybe i posypac parmezanem.Mozna dodac swieza posiekana natke pietruszki.
Smacznego:))