Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Składniki
Cebule obrac i pokroic w drobna kostke.Wedline i pieczarki rowniez drobno pokroic.
Wrzucic wedline z pieczarkami na patelnie i podsmazyc,nastepnie dodac cebule.Smazyc do zlotego koloru.
Gdy wszystko jest juz usmazone dodajemy tunczyka i losoia z zalewa na patelnie i smazymy.Dodac vegete i oregano.Smazyc na wielkim ogniu ciagle mieszajac ok.10min
Przzykrecic plomien.Dodac powoli smietane,maslo i wymieszac.
Ugotowany makaron odcedzic i przelozyc na talerz.Na makaron podac rybe i posypac parmezanem.Mozna dodac swieza posiekana natke pietruszki.
Smacznego:))