Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki makaron z tofu, szpinakiem cukinią oraz suszonymi pomidorami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Makaron ugotować z instrukcja na opakowaniu. Na patelni rozgrzać olej, Podsmażyć cukinię, szpinak. Gdy już będą miękkie dodać suszone pomidory i oliwki, pomidory z puszki. Chwile poddusić. Dodać w kostkę pokrojone tofu. Przyprawić pieprzem, ostrą papryką oraz czosnkiem.
Do całości dodać makaron. Całość wymieszać i chwile poddusić.