Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki makaron z tofu, szpinakiem cukinią oraz suszonymi pomidorami.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 689
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 663
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 689
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 663
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Składniki
Makaron ugotować z instrukcja na opakowaniu. Na patelni rozgrzać olej, Podsmażyć cukinię, szpinak. Gdy już będą miękkie dodać suszone pomidory i oliwki, pomidory z puszki. Chwile poddusić. Dodać w kostkę pokrojone tofu. Przyprawić pieprzem, ostrą papryką oraz czosnkiem.
Do całości dodać makaron. Całość wymieszać i chwile poddusić.