Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczne i ładnie wygląda
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10672
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13037
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4783
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10672
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13037
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4783
Składniki
Mięso mieszamy z przyprawą kebab-gyros,majerankiem i ziołami prowansalskimi.Smażymy na oleju.
Makaron gotujemy,odcedzamy.Warzywa(na patelnię) rozmrażamy na patelni .
W naczyniu żaroodpornym układamy kolejno warstwy:mięsa makaronu i warzyw na sam wierzch kładziemy (wcześniej delikatnie odgotowane)różyczki brokułu i kalafiora,na warzywa posypujemy ser żółty.(można polać ewentualnie śmietanką do zup i deserów)
Zapiekamy ok.20min. w piekarniku nagrzanym do temp.200*C