Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Makaronowe koszyczki"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Płaty makaronu gotuj ok. 5 minut w posolonej wodzie, wyjmij, osącz. Z każdego wytnij 2 koła. Boczek pokrój w kostkę, wysmaż.
Mięso wymieszaj z serami, przecierem, boczkiem, cebulą i czosnkiem. Masę przypraw solą, pieprzem, ziołami i papryką. Formę na muffinki posmaruj tłuszczem.
Każde wgłębienie wyłóż 2 krążkami makaronu. Nałóż mięsną masę. Piecz ok. 30 minut w 180°C.Źródło: Naj