Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30985
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3668
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5167
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30985
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3668
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5167
Składniki
papryki i cebule podsmazyc na oliwie
ziemniaki obrac i pokroic w grobsze plastry tak jak cukinie
warzywa wylozyc na blache i wlozyc do piekarnika na 15 min w 180 stopniach
pietruszke czosnek zmiksowac z oliwa na gladka mase
na podpieczone warzywa wylozyc makrele na wszystko wylac sos z pietruszki zapiekac 15 min w 180 stopniach