Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właściwie gulasz po meksykańsku. Podajemy z ryżem.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2353
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421539
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2102
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2353
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421539
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2102
Składniki
Na rozgrzanej oliwie smażymy pokrojoną w kostki, posoloną wołowinę. Gdy mięso się zrumieni, podlewamy rosołem, przykrywamy, dusimy ok 30 min (aż wołowina będzie miękka). Podsmażamy posiekaną cebulę, dodajemy pokrojoną w paski, oczyszczoną paprykę. Gdy jarzyny się zeszklą dodajemy obrane ze skórki, pokrojone w kostkę pomidory. Dodajemy koncentrat pomidorowy, zmiażdżony czosnek. Doprawiamy do smaku. Do mięsa dodajemy odsączoną fasolę, przesmażone jarzyny. Całość podgotowujemy kilka minut. Podajemy z ryżem.