Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właściwie gulasz po meksykańsku. Podajemy z ryżem.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1241
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 451
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3407
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 992
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1241
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 451
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3407
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 992
Składniki
Na rozgrzanej oliwie smażymy pokrojoną w kostki, posoloną wołowinę. Gdy mięso się zrumieni, podlewamy rosołem, przykrywamy, dusimy ok 30 min (aż wołowina będzie miękka). Podsmażamy posiekaną cebulę, dodajemy pokrojoną w paski, oczyszczoną paprykę. Gdy jarzyny się zeszklą dodajemy obrane ze skórki, pokrojone w kostkę pomidory. Dodajemy koncentrat pomidorowy, zmiażdżony czosnek. Doprawiamy do smaku. Do mięsa dodajemy odsączoną fasolę, przesmażone jarzyny. Całość podgotowujemy kilka minut. Podajemy z ryżem.