Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 13091
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 24
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 29
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 30
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 736
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 13091
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 24
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 29
Szybka i smaczna sałatka dla mnie najlepsza na święta.
Odsłon: 30
Polędwiczki wieprzowe z pieczarkowym sosem i chrupiącym boczkiem to prawdziwa...
Odsłon: 736
Składniki
Cebulę i papryki kroimy w kostkę, kiełbasę w plastry. Na oleju podsmażamy cebulę, dodajemy mięso mielone, do podsmażonego mięsa dodajemy papryki i chwilkę dusimy. Całość przekładamy do garnka o grubym dnie, podlewamy wodą, dusimy 10 min, dodajemy pomidory, osączoną fasolę i kukurydzę oraz ryż. Na patelni podsmażamy kiełbasę, dodajemy do całości. Doprawiamy przyprawami oraz dodajemy koncentrat pomidorowy. Można zagęścić mąką. Całość dusimy aż wszystkie składniki będą miękkie.