Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12836
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12836
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4583
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę .Cebule obrać drobno posiekać i podsmażyć na oleju .Po chwili dodać do kiełbasy
Pieczarki obrać posiekać dodać do garnka z kiełbasa i cebula .Czerwona paprykę umyć rozpołowić wyciąć gniazdo pokroić w kosteczkę.
Gdy pieczarki zmiękną dodać paprykę .Podlewać woda dodać koncentrat pomidorowy .Całość doprawić dusić przez chwile pod przykryciem na wolnym ogniu