Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę .Cebule obrać drobno posiekać i podsmażyć na oleju .Po chwili dodać do kiełbasy
Pieczarki obrać posiekać dodać do garnka z kiełbasa i cebula .Czerwona paprykę umyć rozpołowić wyciąć gniazdo pokroić w kosteczkę.
Gdy pieczarki zmiękną dodać paprykę .Podlewać woda dodać koncentrat pomidorowy .Całość doprawić dusić przez chwile pod przykryciem na wolnym ogniu