Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z boczkiem"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Mięso mielone przełóż do miski, dodaj żółtko i ubite białko, jajka oraz musztardę, bułkę tartą, sól i pieprz. Na patelni podsmaż drobno posiekaną cebulę. Dodaj do mięsa i wymieszaj.
Boczek usmaż na chrupko. Podziel mięso na 8 płaskich kotlecików, na 4 ułóż po plastrze sera i usmażonego boczku. Przykryj pozostałymi kotletami i zlep. Smaż na rumiano z każdej strony. Podawaj z ziemniakami.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień