Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z boczkiem"
Trochę inna niż tradycyjna wersja podania mielonego, chyba lepsza.
Odsłon: 523
Proste, tradycyjne mielone wzbogacone jajkiem na twardo, wyszło bardzo smaczn...
Odsłon: 240
Szukasz nowego przepisu na kotlety? Koniecznie musisz wypróbować przepisu pon...
Odsłon: 250
Dzisiaj zapraszam na przepyszny, energetyczny, słodki deser, który pokochają...
Odsłon: 149
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1473
Szukasz nowego przepisu na kotlety? Koniecznie musisz wypróbować przepisu pon...
Odsłon: 250
Dzisiaj zapraszam na przepyszny, energetyczny, słodki deser, który pokochają...
Odsłon: 149
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1473
Składniki
Mięso mielone przełóż do miski, dodaj żółtko i ubite białko, jajka oraz musztardę, bułkę tartą, sól i pieprz. Na patelni podsmaż drobno posiekaną cebulę. Dodaj do mięsa i wymieszaj.
Boczek usmaż na chrupko. Podziel mięso na 8 płaskich kotlecików, na 4 ułóż po plastrze sera i usmażonego boczku. Przykryj pozostałymi kotletami i zlep. Smaż na rumiano z każdej strony. Podawaj z ziemniakami.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Rolada serowa
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Dania główne
Risotto z kalarepą
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Rolada serowa
Rolada serowa to bardzo ciekawy sposób podania… mięsa. Wbrew temu bowiem, co...
Odsłon: 1613
Królik w sosie winno chrzanowym
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 289