Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Minitarty z mięsnym nadzieniem i świeżymi ziołami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7604
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2485
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7604
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2485
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Posiekaj czosnek i zeszklij na oliwie. Szczypiorek posiekaj. Pomidorki pokrój na ćwiartki.
Podsmaż na patelni mięso, dopraw solą, pieprzem. Dodaj czosnek i posiekany szczypiorek. Dobrze wymieszaj, dodaj pomidory. Całość podsmażaj ok. 5 minut.
Kremowy serek wymieszaj z jajkami, dopraw solą i pieprzem.
Rozłóż płaty ciasta i podziel na 10 części. Wylep nim 10 foremek na muffinki. Przełóż przestudzone mięso do miski, zalej masą jajeczną, dobrze wymieszaj i nakładaj na ciasto.
Posyp ziołami, odrobiną sera i bułki tartej. Rozmąć żółtko i posmaruj wierzch minitart. Zapiekaj 20-30 minut w temperaturze 190 st.Źródło: Olivia