Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mały freestyle i przypadkiem wyszło cudo :) Nie dość że w pięknych kolorach to jeszcze smaczne i zdrowe :)
Lekki deserek składający się z twarogu z dodatkiem maku, śmietanki oraz pure...
Odsłon: 62
Dynia to wspaniałe warzywo, które możemy przygotować zarówno na słono jak i s...
Odsłon: 82
Wyjątkowe połączenie warzyw i owoców polanych sosem jogurtowo-majonezowym. So...
Odsłon: 146
Proponuję zamknąć trochę słońca w słoiki na zimę, a w nich marchewkę połączon...
Odsłon: 390
Przepis na lekką, zdrową i aromatyczną zupę z zielonych warzyw, którą przygot...
Odsłon: 1357
Lekki deserek składający się z twarogu z dodatkiem maku, śmietanki oraz pure...
Odsłon: 62
Dynia to wspaniałe warzywo, które możemy przygotować zarówno na słono jak i s...
Odsłon: 82
Wyjątkowe połączenie warzyw i owoców polanych sosem jogurtowo-majonezowym. So...
Odsłon: 146
Proponuję zamknąć trochę słońca w słoiki na zimę, a w nich marchewkę połączon...
Odsłon: 390
Przepis na lekką, zdrową i aromatyczną zupę z zielonych warzyw, którą przygot...
Odsłon: 1357
Składniki
torebkę dzikiego ryżu gotowałam pol godziny z łyżeczką soli morskiej. W międzyczasie marchewki i seler pokrojony w paski przez 5 minut poddusiłam na małej ilości wody w zamkniętym rondelku. Dodałam kawałek masła, pokrojonego w poltalarki pora i cebulę, zalalam sokiem z polowki cytryny i przerzucilam na patelnię. Podsmażałam do końca gotowania ryżu, doprawione solą, pieprzem, suszoną pietruszką i czosnkiem. Ryż odcedziłam i przykryłam na talerzach gotowymi warzywami. Pychota :)