Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mały freestyle i przypadkiem wyszło cudo :) Nie dość że w pięknych kolorach to jeszcze smaczne i zdrowe :)
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2504
Pyszna ziemniaczana zapiekanka z mięsem mielonym pod jogurtową pierzynką.
Odsłon: 2539
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 301
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2504
Pyszna ziemniaczana zapiekanka z mięsem mielonym pod jogurtową pierzynką.
Odsłon: 2539
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 301
Składniki
torebkę dzikiego ryżu gotowałam pol godziny z łyżeczką soli morskiej. W międzyczasie marchewki i seler pokrojony w paski przez 5 minut poddusiłam na małej ilości wody w zamkniętym rondelku. Dodałam kawałek masła, pokrojonego w poltalarki pora i cebulę, zalalam sokiem z polowki cytryny i przerzucilam na patelnię. Podsmażałam do końca gotowania ryżu, doprawione solą, pieprzem, suszoną pietruszką i czosnkiem. Ryż odcedziłam i przykryłam na talerzach gotowymi warzywami. Pychota :)