Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie wiosenne danie, bardzo proste i smaczne.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6148
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1895
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6148
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1895
 
         
        Składniki
Myjemy i szatkujemy kapustę, grubość według uznania, ja lubię nie za cienko. Wrzucamy do ok 0,5 l wody z solą i gotujemy.
Marchew obieramy, kroimy w talarki lub połówki talarków, tak samo postępujemy z kiełbasą. Dodajemy do kapusty. Drobno siekamy koper i dodajemy razem z przyprawami do kapusty. Na koniec dodajemy koncentrat
Gotujemy na małym ogniu ok 40 min. Podajemy według uznania, ja najchętniej z młodymi ziemniakami.