Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie wiosenne danie, bardzo proste i smaczne.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5320
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 868
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11747
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1325
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5320
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 868
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11747
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5064
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1325
Składniki
Myjemy i szatkujemy kapustę, grubość według uznania, ja lubię nie za cienko. Wrzucamy do ok 0,5 l wody z solą i gotujemy.
Marchew obieramy, kroimy w talarki lub połówki talarków, tak samo postępujemy z kiełbasą. Dodajemy do kapusty. Drobno siekamy koper i dodajemy razem z przyprawami do kapusty. Na koniec dodajemy koncentrat
Gotujemy na małym ogniu ok 40 min. Podajemy według uznania, ja najchętniej z młodymi ziemniakami.