Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19285
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1704
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19285
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1704
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Składniki
na masełku zeszklić cebulke (nie może sie zrumienić) podlać wodą wrzucić kostke rosołową i dusić aż cebulka bedzie miękka,jesli dajemy pomidorki to dusimy razem już bez wody
mąke rozmieszać z odrobiną wody (przecierem )-dodać,na koniec zaciągnąć śmietanką,doprawić pieprzem-mozna wszystko zmiksować bedzie miało aksamitną konsystencję