Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7945
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 324
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3272
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7945
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 324
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3272
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Cebule pokroic , piers z kurczaka pokroic w kostke, rybe wedzona obrac. Mieso zasolone wrzucic do gotujace wody i gotowac przez 10 min az sol zniknie. Umyc pokroic w kostke. Na patelnie nalc olej dodac cebule, czosnek przez praske, piers z kurczka, odsolone miesko, wszystko razem podsmazyc, dodac kostki rosolowe oraz pieprz i sol na smak. Na koniec wlac mleko kokosowe wszystko razem smazyc ok 5 min. Ryz umyc zalac go zrobionym wywarem. Dodac kawalki wedzonej ryby. Trosze wody jesli mleczka jest zamalo. Gotowac w garnku do ryzu Albo na wolnym ogniu ok 20 min. Mozna podawac moksi alesi z kurczakiem i surowkami