Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40669
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1064
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 260
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3392
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40669
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1064
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 260
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3392
Składniki
Cebule pokroic , piers z kurczaka pokroic w kostke, rybe wedzona obrac. Mieso zasolone wrzucic do gotujace wody i gotowac przez 10 min az sol zniknie. Umyc pokroic w kostke. Na patelnie nalc olej dodac cebule, czosnek przez praske, piers z kurczka, odsolone miesko, wszystko razem podsmazyc, dodac kostki rosolowe oraz pieprz i sol na smak. Na koniec wlac mleko kokosowe wszystko razem smazyc ok 5 min. Ryz umyc zalac go zrobionym wywarem. Dodac kawalki wedzonej ryby. Trosze wody jesli mleczka jest zamalo. Gotowac w garnku do ryzu Albo na wolnym ogniu ok 20 min. Mozna podawac moksi alesi z kurczakiem i surowkami