Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1466
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1374
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1466
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1374
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 266
Składniki
Cebule pokroic , piers z kurczaka pokroic w kostke, rybe wedzona obrac. Mieso zasolone wrzucic do gotujace wody i gotowac przez 10 min az sol zniknie. Umyc pokroic w kostke. Na patelnie nalc olej dodac cebule, czosnek przez praske, piers z kurczka, odsolone miesko, wszystko razem podsmazyc, dodac kostki rosolowe oraz pieprz i sol na smak. Na koniec wlac mleko kokosowe wszystko razem smazyc ok 5 min. Ryz umyc zalac go zrobionym wywarem. Dodac kawalki wedzonej ryby. Trosze wody jesli mleczka jest zamalo. Gotowac w garnku do ryzu Albo na wolnym ogniu ok 20 min. Mozna podawac moksi alesi z kurczakiem i surowkami