Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mus z awokado"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Awokado umyj, przekrój i usuń pestkę. Wydrążony miąższ skrop sokiem z cytryny. Zmiksuj z posiekanym czosnkiem, dopraw solą i chili. Mus przełóż do kieliszków. Rozłóż warstwę czerwonego kawioru. Odstaw do schłodzenia.
Tosty opiecz w tosterze lub na blasze w piekarniku, kieliszkiem wytnij z nich krążki. Serek dopraw do smaku solą. Ogórek umyj, pokrój w plasterki. Grzanki przekładaj serkiem i plastrami ogórka, układaj po dwie. Dekoruj ziołami, kiełkami i papryką.
czas 15 min; porcja – 80 kcal, cena 2,20 złŹródło: Świat kobiety