Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Nadziewane krakersy"
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15265
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4973
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9002
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15265
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4973
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9002
Składniki
Przesiej mąkę, wlej oliwę, wodę, dodaj sól. Zagnieć ciasto i odstaw na 30 minut. Masło rozpuść. Ciasto rozwałkuj, wycinaj trójkąty i układaj na papierze do pieczenia. Ponakłuwaj je widelcem, posmaruj masłem, posyp makiem i piecz 10 minut w temp. 180°C.
Łososia pokrój. Serek wymieszaj ze szczypiorkiem i łososiem. Posmaruj nim krakersy, przykryj.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień