Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Nadziewane krakersy"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1342
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1342
Składniki
Przesiej mąkę, wlej oliwę, wodę, dodaj sól. Zagnieć ciasto i odstaw na 30 minut. Masło rozpuść. Ciasto rozwałkuj, wycinaj trójkąty i układaj na papierze do pieczenia. Ponakłuwaj je widelcem, posmaruj masłem, posyp makiem i piecz 10 minut w temp. 180°C.
Łososia pokrój. Serek wymieszaj ze szczypiorkiem i łososiem. Posmaruj nim krakersy, przykryj.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień