Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 915
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 915
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Pieczarki obieramy ( jeśli nie są bardzo świeże ) odcinamy ogonki,na posmarowanej blasze olejem układamy kapelusze. Ogonki kroimy w kostkę ,paprykę i cebulę oraz szczypiorek .Mieszamy dodajemy jajka ,doprawiamy,mieszamy. Łyżeczką nakładamy do pieczarek ,posypujemy serem i zapiekamy w piekarniku na około 20 min w 170 stopni