Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30993
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3673
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5257
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30993
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3673
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5257
Składniki
Pieczarki obieramy ( jeśli nie są bardzo świeże ) odcinamy ogonki,na posmarowanej blasze olejem układamy kapelusze. Ogonki kroimy w kostkę ,paprykę i cebulę oraz szczypiorek .Mieszamy dodajemy jajka ,doprawiamy,mieszamy. Łyżeczką nakładamy do pieczarek ,posypujemy serem i zapiekamy w piekarniku na około 20 min w 170 stopni