Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1038
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 960
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12850
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1038
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 960
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12850
Składniki
Pieczarki obieramy ( jeśli nie są bardzo świeże ) odcinamy ogonki,na posmarowanej blasze olejem układamy kapelusze. Ogonki kroimy w kostkę ,paprykę i cebulę oraz szczypiorek .Mieszamy dodajemy jajka ,doprawiamy,mieszamy. Łyżeczką nakładamy do pieczarek ,posypujemy serem i zapiekamy w piekarniku na około 20 min w 170 stopni