Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 337
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 561
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1046
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 337
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 561
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1046
Składniki
Pieczarki obieramy ( jeśli nie są bardzo świeże ) odcinamy ogonki,na posmarowanej blasze olejem układamy kapelusze. Ogonki kroimy w kostkę ,paprykę i cebulę oraz szczypiorek .Mieszamy dodajemy jajka ,doprawiamy,mieszamy. Łyżeczką nakładamy do pieczarek ,posypujemy serem i zapiekamy w piekarniku na około 20 min w 170 stopni