Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia i oczywiście przepyszne:) zachęcam do wypróbowania przepisu:) wiem, że większość pań zwraca uwagę na zdjęcie dodam je już niedługo:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4722
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12827
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7235
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4722
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12827
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7235
Składniki
Robimy naleśniki, do tej ilości farszu jakieś 5 lub 6
Mięsko podsmażamy na patelni, przyprawiamy chili i dodajemy odcedzoną kukurydze, fasole i/lub paprykę i ogórki, mieszamy razem z mięsem i chwile razem dusimy. Farsz rozkładamy na cały naleśnik i zwijamy w rulonik lub tak jak krokiety:) Robimy sos beszamelowy - podgrzewamy mleko razem z masłem, dodajemy przyprawy i zagęszczamy mąka rozmieszana w zimnym mleku. Naleśniki układamy w naczyniu żaroodpornym, polewamy sosem i posypujemy startym serem. Zapiekamy aż ser nabierze ładnego złoto - brązowego koloru w temp 180C