Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, proste i miłe dla podniebienia. Polecam :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
na początek robimy ciasto naleśnikowe (mleko łączymy z jajkiem i mąką, odrobiną proszku do pieczenia, zamiast cukru dodajemy sól i pieprz) - smażymy cienkie naleśniki po przestudzeniu smarujemy keczupem i posypujemy serem.
Teraz zawijamy parówkę i w jajku roztrzepanym z przyprawami (jak na kotlety) nawilżamy naleśnik z wkładką potem do panierki z bułki tartej i na patelni obsmażamy na złoty kolor. Danie jest dość syte i bardzo smaczne.