Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, proste i miłe dla podniebienia. Polecam :)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 292
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 95
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 292
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 95
Składniki
na początek robimy ciasto naleśnikowe (mleko łączymy z jajkiem i mąką, odrobiną proszku do pieczenia, zamiast cukru dodajemy sól i pieprz) - smażymy cienkie naleśniki po przestudzeniu smarujemy keczupem i posypujemy serem.
Teraz zawijamy parówkę i w jajku roztrzepanym z przyprawami (jak na kotlety) nawilżamy naleśnik z wkładką potem do panierki z bułki tartej i na patelni obsmażamy na złoty kolor. Danie jest dość syte i bardzo smaczne.