Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, proste i miłe dla podniebienia. Polecam :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 965
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 965
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Składniki
na początek robimy ciasto naleśnikowe (mleko łączymy z jajkiem i mąką, odrobiną proszku do pieczenia, zamiast cukru dodajemy sól i pieprz) - smażymy cienkie naleśniki po przestudzeniu smarujemy keczupem i posypujemy serem.
Teraz zawijamy parówkę i w jajku roztrzepanym z przyprawami (jak na kotlety) nawilżamy naleśnik z wkładką potem do panierki z bułki tartej i na patelni obsmażamy na złoty kolor. Danie jest dość syte i bardzo smaczne.