Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Naleśniki ze szpinakiem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1956
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2634
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1956
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2634
Składniki
na naleśniki wymieszaj, po czym usmaż na mocno rozgrzanym oleju.
Szpinak rozmroź i odsącz. Przesmaż na patelni, ostudź i wymieszaj z jajkiem, parmezanem, śmietaną oraz przyprawami.
Nałóż farsz na naleśniki i zwiń je w trójkąty. Na wierzchu połóż po plastrze pomidora i sera. Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz 5 minut.Źródło: Kurier TV