Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniałe danie, coś innego niż naleśniki z dżemem:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2490
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2490
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Naleśniki przygotowujemy według sprawdzonego przepisu
Do garnka wrzucamy zamrożony szpinak (podaje z mrożonym gdyż świeżego jeszcze nie przygotowywałam, ale jeśli ktoś już robił szpinak to nie ma problemu) i stawiamy na ogień, często mieszając czekamy aż się rozmrozi i zmięknie.
Czosnek siekamy drobno i dodajemy do szpinaku, chwilę jeszcze gotujemy. Dodajemy sól i pieprz (wg uznania) i ściągamy z ognia.
Twaróg rozdrabniamy i dodajemy do szpinaku, mieszamy dokładnie. Tak przygotowany farsz można zawijać w naleśniki. SMACZNEGO!